Relatii clienti

Situatii / Intrebari tehnice

Va rugam sa ne informati imediat ce descoperiti lipsa acestora si sa mergeti la cea mai apropiata sectie de politie pentru declararea evenimentul. La predarea autovehiculului inmanati colegilor  documentele primite de autoritati.

In cazul in care ati pierdut cheile autoturismului inchiriat, va rugam sa contactati serviciul clienti cu care veti putea aranja livrarea cheii de rezerva si care va va informa asupra costurilor aditionale pentru acest serviciu.

In cazul in care nu puteti descuia autoturismul, verificati daca cheia a suferit o dauna mecanica sau a stat in apa. (de exemplu ati scapat-o in mare). Daca raspunsul la aceste intrebari este negativ cel mai probabil exista o problema de natura tehnica cu cheia sau bateria acesteia. Indiferent daca aveti o cheie obisnuita sau Bluetooth, puteti debloca autoturismul in urmatoarele feluri:

 • Cheie mecanica (obisnuita): Daca usa soferului nu are incuietoarea vizibila, inlaturati plasticul de pe maner si deblocati incuietoarea manual. Va rugam sa returnati acoperitoarea de plastic colegilor de birou in momenul returnarii autovehiculului.
 • Cheie contactless: Daca usa soferului nu are  incuietoarea vizibila, inlaturati plasticul de pe maner si deblocati incuietoarea manual. Cand intrati in autovehicul, trebuie neaprat sa o faceti pe usa soferului. Va rugam sa returnati acoperitoarea de plastic colegilor de la birou in momentul returnarii autovehiculului.

In Cazul in care nu puteti debloca autoturismul, verificati daca cheia a suferit o dauna mecanica sau a stat in apa (de exemplu ati scapat-o in mare). Daca raspunsul la aceste intrebari este eposit, cel mai probabil exista o problema de natura tehnica cu cheia sau bateria acesteia. Indiferent daca aveti o cheie obisnuita sau Bluetooth, puteti debloca autoturismul in urmatoarele moduri:

 • Cheie mecanica (obisnuita): Daca usa soferului nu are yala vizibila, inlaturari plasticul de pe maner si deblocati incuietoarea manual. Va rugam sa returnati acoperitoarea de plastic colegilor de la birou in momenul returnarii autovehiculului. 
 • Cheie Bluetooth: Daca usa soferului nu are o incuietoare vizibila, inlaturaii plasticul de pe maner si deblocati incurietoarea manual. Cand intrati in autovehicul, trebuie neaprat sa o faceti pe usa soferului. Va rugam sa returnati acoperitoarea de plastic colegilor de la birou in momenul returnarii autovehiculului.

RECOMANDARE 1: In cazul in care autoturismul pe care l-ati inchiriat are cheie contactless, va sfatuim sa nu pastrati cheia alaturi de alte dispositive electrice (precum telefon, tableta) deoarece prezența lor poate provoca interferete de semnal din cauza radiațiilor magnetice puternice si i-ar putea limita eficacitatea.

RECOMANDARE 2: Va rugam ca epositant de tipul de cheie utilizat, sa nu incuiati autoturismul atat timp cat cineva inca mai este in interiorul acestuia.

RECOMANDARE 3: Va rugam sa nu lasati niciodata cheia (epositant de tipul acesteia) in interiorul autoturismului, intrucat ar putea duce la o blocare automata a usilor.

Daca nu puteti porni motorul va rugam sa urmati acesti pasi:

 • daca utilizati o cheie mecanica, deblocati volanul miscandu-l la dreapta si la stanga pana cand porniti motorul, iar daca folositi o cheie contactless, va rugam sa o indepartati de alte dispositive electronice (telefon, Ipod etc). Cheia trebuie sa fie in interiorul autoturismului iar usile inchise.
 • In cazul in care autoturismul inchiriat este unul cu transmisie automata, inchideti toate usile, apasati pe pedala de franare, pozitionati schimbatorul in treapta P sau N, rotiti cheia sau apasati pe butonul de start (in functie de tipul de echipare).
 • In cazul in care autoturismul inchiriat este unul cu transmisie manuala, va rugam sa inchideti toate usile, apasati si mentineti pedala de ambreiaj, pozitionati schimbatorul in punctul mort si rotiti cheia sau apasati butonul start (in functie de echipare).
 • Daca dupa aceste manevrea autoturismul inca nu porneste, iar panoul de bord nu functioneaza, cel mai probabil exista o defectiune tehnica. Verificati daca aveti mesaje sau martori in bord si incercati sa va amintiti daca ati lasat vreun martor, precum luminile, radio samd epos fi putut duce la descarcarea bateriei, aprins. In acest caz va rugam sa incercati sa porniti masina folosind cabluri de eposit. Daca nu reusiti sa porniti autovehiculul, va rugam sa contactati telefonic serviciul clienti. Pentru siguranta dumneavoastra si a autoturismului, va rugam sa nu nu incercati sa porniti masina prin impingere si nici apasand ambreiajul cu schimbatorul acesteia in una din treptele de viteza. Aceasta procedura poate cauza o defectiune extrem de scumpa autoturismului.

In cazul in care autoturimsul inchiriat este echipat cu o frana de mana mecanica, apasati pedala de frana de picior in timp ce eliberati frana de mana. Intotdeauna ridicati frana de mana si apasati butonul de la capatul acesteia ianinte sa o eliberati.

In cazul in care autoturismul dumneavoastra cu transmsie autotamata este echipat cu frana de mana electrica, aceasta se elibereaza automat in momentul in care porniti.

Daca transmisia autoturismului este manuala, frana de mana se va elibera automat atunci cand introduceti schimbatorul de viteza in prima treapta. Va rugam sa verificati ca toate usile sa fie inchise in momentul in care porniti autovehiculul.

Autoturismele care detin functia de autohold, nu vor porni atat timp cat nu aveti centura pusa.

 • RECOMANDARE 1: Daca va parcati autoheviculul in panta, va rugam sa va asigurati  ca ati activat frana de mana si ati introdus schimbatorul de viteza de treapta 1 sau marsarier. Pentru autovehiculele automate, selectati treapta P sau N, si rotiti volanul.
 • RECOMANDARE 2: Daca temperaturile exterioare sunt negative, atunci cand este posibil, va rugam sa nu activati frana de mana pentru a evita inghetarea sistemului de franare si a face imposibila pornirea. Pentru autoturismele cu transmisie manuala, setati schimbatorul de viteza in prima treapta, iar pentru cele cu transmisie automata in pozitia N .

Functia de autohold functioneaza ca o frana de mana automata, care se activeaza in momentul in care mergeti cu autoturismul pe un drum in panta. Atunci cand eliberati frana de mana, functia autohold pastreaza autoturismul stabil pana accelerati.

Va rugam verificati pe usita sau pe busonul rezervorului. De asemenea in talonul autoturismului sau pe brelocul cheii veti gasi informatii referitoare la tipul de combustibil..

 • RECOMANDARE 1: Pentru inregistrarea unui nou nivel de combustibil este necesar sa alimentati cu cel putin 10 L.
 • RECOMANDARE  2: Asigurati-va intotdeauna ca motorul este oprit cand alimentati.

Daca ati folosit alt tip de combustibil decat cel al autoturismului, va rugam sa nu porniti motorul pentru a evita daune suplimentare. Va rugam sa contactati serviciul de clienti pentru a putea organiza cea mai usoara si ieftina varianta pentru situatia dumneavoastra si a va putea continua drumul.

 • RECOMANDARE: Verificati intotdeauna inainte sa alimentati, daca tipul de combustibil ales este compatibil cu cel mentionat in eticheta, breloc si talonul autoturismului.

In cazul in care ramaneti fara combustibil in mers, parcati in cea mai apropiata si sigura zona, apasati avariile, activati frana de mana si plasati tringhiurile reflectorizante in spatele autoturismului la distantele corespunzatoare. De la cea mai apropiata statie de alimentare cumparati o canistra de 5 l si umpleti-o cu combustibilul potrivit (conform talon, breloc sau eticheta usita rezervor) autoturismului dumneavoastra. Daca dupa doua incercari de a reporni autovehiculul nu reusiti,va rugam sa evitati mai multe incercari pentru a reduce riscul de a produce defectiuni motorului si contactati serviciul client.

 • RECOMANDARE: Nu conduceti niciodata avand un nivel de combustil scazut. Imediat ce martorul de combustibil redus va avertizeaza, va rugam sa va opriti la cea mai apropiata benzinarie si sa alimentati.

Verificati daca aveti limitatorul de viteza activat. In caz contrar verificati daca exista martori luminosi in panoul de bord.

Daca aveti martorul de presiune anvelope aprins in intrumentalul de bord, va rugam ajustati presiunea conform indicatiilor din abtibildul de pe stalpul autotusimului, sau de pe interiorul usitei de la rezervor.

In cazul in care autotusimul dumneavoastra are:

 • Sistem de control al senzorilor de presiune indirect: eposit ati ajustat presiunea tuturor celor 4 anvelope conform indicatiilor autoturismului, tineti apasat butonul de eposi presiune anvelope pana cand acesta se reseteaza.
 • Sistemul de control al senzorilor de presiune direct: eposit ati ajustat presiunea tuturor celor 4 anvelope, indicatorul si mesajul din bord va disparea si puteti verifica noua presiune in anvelope in mod individual. Senzorul de presiune se poate dezactiva si dupa cateva minute.

Toate autoturismele noastre sunt echipate conform regulamentului si legislatiei Uniunii Europene. Echipamentul obligatoriu consta in: vesta reflectorizanta, triunghi reflectorizant, trusa de prim ajutor, extinctor

 • NOTA: Va rugam informati personalul CARIWZ in cazul in care ati folosit partial sau integral echipamentul obligatoriu pentru a putea fi inlocuit.

In acest caz va rugam sa opriti autovehiculul intr-o zona sigura, porniti avariile,opriti motorul si activati frana de mana. Dup ace ati opritmotorul, puneti-va vesta reflectorizanta si asezati triunghiurile reflectorizante in spatele autorusmului la distante corespunzatoare. (verificati in sectiunea “informatii despre conducerea in siguranta”)

In cazul in care aveti o defectiune a autoturismului pe vreme cu vizibilitate redusa, va rugam sa lasati luminile pornite.

Inainte sa sunati la numarul  de asistenta client, va rugam sa aveti pregatite urmatoarele informatii: numar de inmatriculare, adresa exacta la care ati oprit -km sau coordinate GPS), si informatii referitoare la natura defectiunii.

 • NOTA: Clientul va astepta asistenta rutiera solicitata si va fi informat de sosirea acestora si de informatii suplimentare in cel mai scurt timp.
 • NOTA: Procedura mentionata este valida atat pentru Romania cat si pentru tarile straine.

In cazul in care nefunctionarea autoturismului este eposit de o dauna produsa cauciucului (aveti pana), va rugam schimbati roata afectata cu cea de rezerva conform instructiunilor de mai jos:

MODALITATE DE SCHIMBARE A ROATEI DE REZERVA:

 1. Va rugam sa verificati daca masina este stabila si daca ati activat frana de mana, iar schimbatorul de viteze este in treapta unu sau marsarier (pentru autoturismele cu transmisie automata, va rugam introduceti schimbatorul in pozitia P sau N).
 2. Eliberati portbagajul de bagaje, ridicati covorasul (in functie de tipul autoturismului roata de rezerva poate fi amplasata desupra covorasului sau sub portbagaj, caz in care clama de eliberare a manivelei cricului se gaseste in stanga sau in dreapta portbagajului sau sub scaunul unui pasager.
 3. Scoateti roata de rezerva si uneltele alaturate si asezati-le in exteriorul autoturismului.
 4. Daca autoturismul este echipat cu roti cu capace, scoateti cu grija capacele si asezati-le alaturi.
 5. Daca autoturismul este echipat cu jante de aliaj si are capace decorative peste prezoane, indepartati-le cu scula din dotare.
 6. Daca vehiculul are un surub suplimentar pentru asigurarea anvelopelor, eliberati-l folosind prelungitorul pentru indepartarea protectiei antifurt.
 7. Scoateti roata cu ajutorul sculelor din dotare.
 8. Asezati cricul in locul destinat si asigurati-va ca este, atat pentru protectia D-vs cat si a autovehiculului, stabil. Cricul trebuie asezat pe o baza stabila si ferma inainte sa incepeti sa ridicati autoturismul. In cazul in care suprafata pe care ati asezat cricul nu este rezistenta si aluneca ar putea duce la avarierea vehicului si accidentarea dumneavoastra.
 9. Dupa ce ati ridicat autoturismul suficient si roata nu mai atinge solul, slabiti suruburile si inlaturati roata.
 10. Asezati roata de rezerva in locul celei originale in timp ce o apasati cu mana. Introduceti piulitele pe prezoane si strangeti-le cat mai repede posibil.
 11. Dupa ce ati coborat autovehiculul, strangeti suplimentar piulitele si verificati de doua ori daca totul este in regula.
 12. Dupa ce ati finalizat procesul de inlocuire al rotii de rezerva, asezati toate sculele folosite, ca si roata defecta in portbagaj.
 13. Daca folositi autovehiculul dumneavoastra cu o roata de rezerva, puteti sa va continuati drumul pana la cel mai apropiat service cu o viteza de maxim 80km/h. Va rugam sa informati departamentul nostru tehnic in cel mai scurt timp posibil pentru a va sfatui referitor la cea mai potrivita metoda de reparare potrivit conform asigurarii dumneavoastra.

NOTA : In cazul in care nu puteti sa schimbati roata de rezerva dumneavoastra, va rugam contactati serviciul de clienti care va va oferi asistenta necesara. In cazul in care ati optat pentru asigurarea WUG (roti, sticla si dedesubtul masinii), serviciul de schimbare a rotilor nu este asigurat si veti fi taxat complet.

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca necesarul de lichid al autoturismului este la nivel optim. In cazul in care autovehiculul va semnaleaza lipsa de de lichid pentru :

ULEI MOTOR : imediat ce observati martorul lampii de ulei aprins in bord, va rugam sa cumparati un litru de ulei de la cea mai apropiata statie de alimentare sau magazine specializat. Dupa ce opriti motorul, adaugati in prima faza doar jumatate de litru si dupa cateva minute reverifcati nivelul uleiului care ar trebui sa fie intre indicatorul de minim si maxim. Daca nivelul este inca prea scazut, adaugati ulei pana atingeti nivelul optim. Pentru a verifica ce tip de ulei foloseste autoturismul inchiriat, va rugam sa ne contactati telefonic la serviciul clienti.

LICHID DE RACIRE: Pentru a evita supraincalzirea motorului, va rugam sa cumparati un litru de lichid de eposi de la cea mai apropaiata statie de alimentare sau eposit specializat imediat ce ati observant martorul aprins in bord. Pentru a verifica ce tip de lichid trebuie sa cumparati, va rugam sa ne contactati telefonic la serviciul clienti. Pentru a evita accidentarea, va rugam deschideti capacul incet si asigurati-va ca motorul s-a racit inainte de a adauga lichidul de eposi.

AdBlue: Pentru a se conforma standardelor si normelor de protecti europene a mediului, autoturismele noastre care folosesc diesel sunt echipate si cu lichid AdBlue. Acesta se completeaza o data la aproximativ 15000 de kilometrii. In cazul in care martorul din bord indica ca ati ramas fara lichid AdBlue, va rugam sa mergeti la cea mai apropiata statie de alimentare sau magazine specializate si cumparati cel putin 10 litri pentru reumplere. Busonul pentru rezervor este eposit in portbagaj sub roata de rezerva, langa rezervorul de benzina sau langa portbagaj. Va rugam sa nu ignorati semnalele de avertizare, intrucat sistemul electronic al autoturismului v-ar putea restrictiona deplasarea.

Lichid de parbriz: Puteti cumpara lichid de parbriz de la cea mai apropiata statie de alimentare sau supermarket. In functie de anotimpul in care ati inchiriat autoturismul, puteti folosi lichid specific temperaturii.

In functie de disfunctionalitatea pe care o intampinati, colegii nostri vor face tot posibilul pentru solutionarea defectunii.

Va rugam sa contactati servicul de asistenta clienti pentru a gasi cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra.

 • NOTA: nu incercati niciodata sa schimbati dumneavoastra un led, intrucat ati putea cauza defectiuni autoturismului.

Va rugam sa verificati daca dispozitivele pe care doriti sa le incarcati sunt functionale. Va rugam sa folositi doar eposit europeni pentru a evita defectarea sistemului electric al autoturismului. In cazul in care nu reusisti sa folositi porturile de incarcare ale autoturismului va rugam sa contactati serviciul clienti.

Motto-ul eposit este: Creem experiente, drept urmare suntem pregatiti sa tot ce ne sta in putinta pentru satisfactia clientilor eposit. Ne plac animalele si dorim ca dumneavoastra sa puteti calatori cu prietenul dumneavoastra necuvantator. Intrucat dorim sa pastram calitatea autoturismelor noastre este la eposit inalte, va rugam ca atunci cand calatoriti insotiti de animale, sa protejati interiorul autourismului de par sau alte murdarii. In cazul in care se va constata ca aceste reguli nu au fost urmate iar autoturismul va avea nevoie de o curatatorie aditionala, eposi incasa pentru aceste servicii.

 • SFAT: Pentru siguranta dumneavoastra si a animalelor dumneavoastra de companie, va sugeram sa le transportati in custi speciale de transport si fixate in eposit de siguranta. In acest fel atat dumneavoastra cat si animelele dumneavoastra de companie veti ajunge la destinatie in siguranta.

Nu dorim sa va restrictionam libertatea de miscare cu autoturismul inchiriat, eposit inseamna ca suntem perfect de acord sa trasnporti cu acesta electronice, eposi sau alte obiecte care incap in siguranta in portbagaj. Va rugam sa acordati atentie deosebita drumului pe care circulate si sarcinii maxime admise a autoturismului, pentru a evita defectiuni ale acestuia, ranirea dumneavoastra sau a celorlalti epositant la traffic.

 • RECOMANDARE 1: Daca transportati obiecte voluminoase sau foarte grele, pentru a evita daunele produse la interiorul autoturismului, va rugam sa va asigurati ca ati fixat obiectele astfel incat sa nu afecteze plasticul, sticla, banchetele sau alte parti ale autovehicului.
 • RECOMANDARE 2: Daca portbagajul dumneavoastra nu poate fi inchis pentru ca nivelul de bagaje a eposit limita acestuia, va rugam sa nu fortati inchiderea, intrucat ar putea conduce la daune materiale costisitoare.
 • RECOMANDARE 3: Daca bagajele dumneavoatra nu incap in interiorul portbagajului, va rugam sa nu inlaturati protectia acestuia, intrucat estecostisitoare si ar putea fi pierduta iar bagajele dumneavoastra vor ramane  expuse.

Autoturismele inchiriate pot fi folosite doar pe drumuri pavate, destinate circulatiei rutiere. Indiferent de tipul de autoturism inchiriat, este interzisa circulatia pe drumuri offroad nepavate. Pentru detalii aditionale, va rugam sa verificati contractual dumneavoastra de inchirere.

 • RECOMANDARE 1: folosirea dumurilor care nu sunt accesibile circulatiei rutiere este acceptata doar in cazul in care autoritatile locale va obliga. Va rugam insistent ca in asemenea cazuri sa ajustati viteza la conditiile de drum (gropi, denivelari, noroi etc) care pot cauza daune extrem de scumpe autoturismului inchiriat.

Folosirea autovehiculului cu scopul participarii la curse auto sau sporturi raffic este strict interisa.Participare la asemenea sporturi pot conduce la accidente sau distrugerea motorului autoturismului.

In cazul inchirierilor pe termen lung (perioada contractuala de minim un an), aceste raffice pot fi aprobate de catre CARIWZ doar in scris si cu asigurarea dumneavoastra ca nu vor produce avarii si vor fi inalturate inainte de predarea autoturismului.

Siguranta dumneavoastra si a celorlalti participant la raffic este extrem de importanta pentru noi. Din acest motiv, va asiguram cu autovehiculul inchiriat este echipat cu pneuri conform cartii acestuia si sezonului in care alegeti sa il utilizati.

In cazul in care aveti nevoie sa faceti modificari tehnice autovehiculului inchiriat, va rugam sa contactati serviciul clienti si sa anuntati ce problema aveti.

Autovehiculele noastre sunt curatate dupa fiecare utiliazare. Cu toate acestea, fumatul in interior este strict interzis. Va rugam sa respectati aceasta regula, astfel incat autovehiculele sa ramana curate si cu un miros placut in interior. In cazul in care nu respectati regula “Fumatul interzis”,veti fi taxat conform taxelor mentionate in contract.

Acordam deosebita atentie servisarii autoturismelor din flota noastra, astfel incat sa ramana sigure pentru clientii nostrii si sa isi pastreze garantia oferita de producator. Daca doriti sa aflati cand a fost facuta ultima inspectie tehnica perioadica, va rugam verificati in talonul autoturismului. De asemenea, autoturismele au din dotare un indicator care ne avertizeaza ca urmeaza o noua revizie. Daca observati acest martor in bord, va rugam sa contactati serviciul clienti.

In cazul in care doriti sa mergeti cu autoturismul intru-un service pentru verificare sau orice alta actiune legata de starea acestuia, contactati serviciul clienti pentru a informa asupra procedurii pe care doriti sa o efectuati. Orice modificare / actiune asupra autoturisului de catre o persoana neautorizata de CARWIZ este interzisa si va duce la costuri suplimentare suportate de client.

 • NOTA: Este necesar sa informati si sa primiti accept scris din partea CARWIZ pentru orice modificare pe care doriti sa o faceti asupra autoturismului.

Orice scaun de copil, rotective sectiunea de varsta caruia este adresat, are mentionat pe spate sau lateral modalitatile de instalare. Pentru a va asigura de siguranta copilului dumneavoastra va rugam sa urmati:

 • RECOMANDARE 1: Intotdeauna folositi un scaun potrivit varstei copilului dumneavoastra si folositi centura acestuia.
 • RECOMANDARE 2: Va sfatuim sa asezati scaunul de copil pe bancheta, in spatele scaunului copilotului.  Incercati sa ajustati scaunul copilotului in cea mai inalta treapta, mentineti spatarul drept si impingeti-l in spate maxim in aceasta pozitie. Acesta este cel mai sigur mod de a transporta un copil in scaunul dedicat. Daca aveti nevoie sa folositi rotecti decat un scaun de copil, va rugam sa le montati pe acestea pe bancheta din spate,
 • RECOMANDARE 3: Daca decidet sa montati scaunul de copil pe locul copilotului, va rugam sa va asigurati ca ati dezactivat airbag-ul (se va dezactiva din interiorul torpedoului sau din partea laterala a tabloului de bord). De asemenea, asigurati-va ca trasportare copilului in acest mod este legala in tara in care va aflati.
 • RECOMANDARE 4: Nu asezati niciodata copiii sub 12 ani pe locul copilotului.

In functie de tipul autoturismului inchiriat, aveti urmatoarele variante:

Verficiati  daca pe cadrul interior al usii din dreptul scaunului de copil exista un abtibild care va indica unde sa introduceti cheia pentru activarea protectiei. Pentru deactivarea acestei rotectiv, folositi aceasi metoda, rotind cheia in sens contrar.

PROTECTIA ELECTRICA: Căutați un rotective cu simbolul blocare pe partea șoferului vehiculului. Comutatorul menționat mai sus este rotect in general langa comutatoarele sistemului electronic de ridicare a geamurilor, pe partea stanga a tabloului de bord sau a consolei centrale. Apasarea acestui rotective va rotec protectia . Daca vehiculul are un rotec electronic de ridicare a geamurilor și un rotec mecanic de blocare a usilor, acest rotective va bloca numai geamurile.

RECOMANDARE 1: Intotdeauna activati sistemul de rotective al autoturismului daca transportati copii.

RECOMANDARE 2: Inainte sa inchideti gemurile verificati daca accesul acestora nu este restrictionat.

Radioul din autovehiculul Inchiriat nu funcționeaza și afișează mesajul „introduceți cod”

In cazul mesajului menționat mai sus, va rugam sa contactati serviciul suport clienti  pentru a va oferi codul necesar.

In cazul mesajului menționat mai sus, va rugam sa contactati serviciul suport clienti  pentru a va oferi codul necesar.

Daunele produse pneurilor si jantelor sau capacelor sunt incluse in asigurare?

Pentru a va asigura rotile autorusimului este necesar sa achizitionati protectia WUG.

In cazul in care ati fost implicat intr-un accident sau ati gasit autoturismul avariat, va rugam sa informati imediat politia la numarul de urgenta 112 si sa completati documentele necesare pentru reparare acestuia. In cazul in care autoturismul nu mai este deplasabil, va rugam sa contactati serviciul clienti.

In caz de furt sau tentativa de furt, contactati imediat numarul de urgenta 112 si serviciul nostru clienti.

In caz de vandalism sau avariere a unui autovehicul parcat sunteti obligat sa anuntati politia care va completa documentele necesare pentru reparatia acestuia. Va rugam sa le predate colegilor in momentul in care returnati autoturismul.

Cand parcati si lasati autovehiculul nesupravegheat, va rugam sa va asigurati ca:

 1. Inchideti total geamurile
 2. Asezati schimbatorul in prima viteza sau marsarier (autovehiculele cu transmisie automata se vor seta in treapta P sau N)
 3. Asigurati-va ca ati activat frana de mana si ati oprit motorul.
 4. Nu lasati obiecte personale la vedere (nu suntem responsabili pentru acestea)
 5. Asigurati-va ca ati inchis si incuiat toate usile autoturismului.
 6. Pastrati cheile si documentele autoturismului cu dumneavoastra tot timpul.

RECOMANDARE 1: Pentru A Evita pe cat posibil furtul sau avarierea autoturismului, va rugam sa parcati in locuri luminate si populate.

RECOMANDARE 2: Asigurati-va ca parcati intr-un loc in care aveti sufficient spatiu pentru a deschide usile.

RECOMANDARE 3: Pentru a evita avarierea rotilor, (capacelor, handelor samd) va rugam sa nu va apropiati foarte ult de trotuar atunci cand parcati. Aceasta regula este aplicabila si celorlalte parti ale autoturismului.

Pe langa echipamentele obligatorii, pe langa stingator, autovehiculele din flota noastra sunt echipate cu roata de rezerva sau kit de reparatie si uneltele necesare pentru schimbul acestora, covorase, port documente aflat in torpedo. Va rugam sa va asigurati sa returnati autovehiculul cu toate echipamentele pe care care le-ati gasit in autoturism.

Contactati-ne

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »