Relatii clienti

Pe perioada inchirierii

Pentru probleme legate de aspectul tehnic, va rugam sa verificati sectiunea: “Intrebari tehnice”

Puteti prelungi perioada de inchirere printr-o cerere in scris pe e-mail sau direct in unul dintre birourile noastre. Pentru a va asigura ca masina este disponibila, va rugam sa ne informati cu cel putin 48 de ore inainte de inchiererea contractului actual. Pretul de prelungire va fi calculat in functie de noua perioada solictata.

Puteti schimba biroul de predare. Pentru verificarea costului acestui serviciu, va rugam sa verificati lista de preturi.

Daca v-ati hotarat sa calatoriti in afara granitelor tarii cu autovehiculul inchiriat, va rugam sa ne informati in avans pentru a va pregati documentele necesare calatoriei. Acest servicu este taxat suplimentar.

In selectia noastra de echipamente aditionale, puteti opta pentru WIFI, GPS, scaun de copil/ BOOSTER.

Sunati serviciul de asistenta clienti pentru a verifica  disponibilitatea acestora, ulterior le veti putea ridica de la cel mai apropiat birou CARWIZ.

In cazul in care doriti sa adaugati un sofer aditional pe contractul actual de inchirere, va rugam sa ne trimiteti o poza cu permisul de conducere si confirmarea platii sau acceptul debitarii cardului dumneavoastra pentru acest serviciu pe e-mail. Taxa va fi achitata incepand cu ziua solicitarii serviciului.

Puteti returna autovehiculul inainte de ora mentionata in contract. In acest nu se vor efectua rambursari.

Daca aveti deja inchiriat un autovehicul, va rugam sa va prezentati la cel mai apropiat birou CARWIZ pentru verificarea acestuia. In cazul in care nu au existat daune suplimenare, puteti selecta tipul de asigurare dorit. Contractual de inchireriere va fi modificat conform noilor temeni si conditii.

Nu exista nicio restrictie legata de tarile pe care doriti sa le vizitati cu autovehiculul inchiriat.

Contactati-ne

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »