Relatii clienti

Rezervari

Veti primi voucherul de confirmare pe email. Va rugam verificati daca informatiile introduse sunt corecte. Pentru informatii aditionale va rugam sa contactati serviciul de suport clienti.

Pachetele de asigurari aditionale va ajuta sa va limitati sau reduceti total participarea financiara in cazul unui accident. Fransiza dumneavoastra variaza in functie de numarul de zile si tipul de autovehicul solicitat. Puteti verifica pretul pachetelor de asigurare in timpul procesului de rezervare.

  • SCDW este o asigurare aditionala care va reduce total fransiza in caz de avariere a caroseriei autoturismului.
  • CDW+ (Collision Damage Waiver Plus) este o asigurare aditionala care va reduce partial fransiza in caz de avariere a caroseriei autoturismului.
  • WUG ((Roti, Dedesubt si Elemente vitrate) este o asigurare aditionala care va reduce total raspunderea in caz de daune produse rotilor, dedesubtului autoturismului si elementelor vitrate ale acestuia.

Puteti face modificari fara costuri aditionale cu pana la  48 de ore inainte de ora preluarii.

Autoturismul va va fi rezervat pentru inca 2 ore din momentul solicitarii acestuia.  

Puteti anula rezervarea din contul dumneavoastra fara o taxa suplimentara cu pana la 48 de ore inainte de ora preluarii.

In cazul in care nu va prezentati sa preluati autoturismul, ne rezervam dreptul de a va incasa cardul de credit cu suma aferenta rezervarii.

Cu toate ca nu este necesar sa aveti un cont de utilizator pentru a face o rezervare, este important sa stiti ca acesta  va ajuta sa tineti o evidenta a facturilor, a beneficiilor de membru si a ofertelor disponibile pentru dumneavoastra.

Puteti folosi alt card de credit in nume propriu pentru ridicare autoturismului.

La momentul preluarii autoturismului este necesar sa aveticu dumneavoastra un card de credit in nume propriu, pasaport sau buletin si permis de conducere, toate valide. In cazul in care permisul dumneavoastra de conducere nu este scris cu litere latine, va rugam sa prezentati si un permis de conducere international. 

Doar titularul rezervarii poate semna contractual si ridica autoturismul.

Modificarile rezervarii se pot face fara niciun cost additional cu 48 de ore inainte de ridicare autotursimului. Va rugam sa prezentati un card de credit, pasaport sau buletin si permis de conducere valid la ghiseu.

Contactati-ne

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »