Experienta urbana pentru toate varstele

Experienta urbana pentru toate varstele

Creaza o rezervare

Locatie de returnare diferita
Verificati sau modificati rezervarea

Rent a car Aeroportul International Bucuresti

Bine ati venit in Bucuresti!

Bucuresti, Capitala Romaniei, a devenit in ultimii ani una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Europa de Est datorita ospitalitatii oamenilor si a istoriei sale (de la Micul Paris la capitala gri a unui stat comunist). Bucurestiul atrage deopotriva prin mostenirea culturala si viata de noapte efervescenta.

O plimbare relaxanta prin oras duce la descoperirea unui colaj de stiluri arhitecturale care impresioneaza fie prin istorie, detaliu sau ...grandoare. De exemplu, stiati ca Palatul Parlamentului este cea mai grea cladire din lume si a doua cea mai mare cladire administrativa (dupa Pentagon)? Pur si simplu nu are cum sa lipseasca dintr-un selfie (asta daca aveti cum sa-l cuprindeti).

Bucurestiul este un oras capabil sa ofere o experienta urbana complexa: va puteti „pierde“ pe stradutele pietruite din Centrul Vechi, puteti admira vilele chic din cea mai exclusivista zona a orasului – cartierul Primaverii, puteti inchiria o bicicleta pentru un tur al parcului Herastrau, neaparat cu o pauza culturala la Muzeul Satului. Daca vreti sa va antrenati simtul artistic puteti vizita Muzeul National de Arta si cateva dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din oras – Manastirea Stavropoleus, Biserica Kretulescu, Biserica Radu Voda, Catedrala Sf. Spiridon .

Pentru a va incarca bateriile, mancarea romaneasca traditionala este „mancarea de acasa“, plina de arome si texturi. Nu este cea mai „usoara“ mancare dar e vacanta, nu? Daca totusi vreti un meniu international, Bucurestiul are cateva restaurante nu bune, ci foarte bune, cu dish-uri memorabile. Doar intrebati-ne si va putem indica un traseu culinar interesant.

Altfel, puteti sa va relaxati la o cafea de specialitate in cele mai cool cafenele din oras (stiti voi, acele mici cafenele cochete, unde cafeaua e proaspat prajita iar prepararea ei necesita mai mult decat apasarea unui buton). Seara, un pahar de vin va completa perfect experienta de peste zi, doar sa lasati masina in parcare. Romania are vaste zone viticole si produce vinuri de calitatea celor italienesti sau frantuzesti. Si nu suntem subiectivi cand spunem asta.

Daca stati in Romania mai mult de 2-3 zile, puteti incerca o excursie la mare sau la munte. Bucurestiul are o pozitie geografica privilegiata in sensul ca este aproape si de statiunile de la Marea Neagra si de cele asezate la poalele Muntilor Bucegi.

Apeland la serviciile Carwiz, va puteti face propriul itinerariu, in deplin confort si siguranta. Conduceti pe autostrada A2 si in mai putin de 3 ore puteti sa va bucurati de briza si apa marii. Sau conduceti pe DN1 si in doua ore respirati aer de munte si, de ce nu, poate porniti si intr-o scurta expeditie pana la Crucea Eroilor de pe Caraiman, de exemplu.

Contactati-ne

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »