BRAN CASTLE

Fortăreaţa misterioasă cunoscută sub nimele de Castelul lui Dracula, este de fapt Castelul Bran din sudul României , mai precis în Transilvania.
BRAN CASTLE

Dracula, cel mai cunoscut vampir din lume a fost descris în 1897 şi se crede că domnitorul local din secolul al 15-le,a crudul conte Vlad Ţepeş, a servit drept sursă de inspiraţie pentru acest personaj. Potrivit unor izvoare istorice Vald Ţepeş a locuit în Castelul Bran şi de aceea fortăreaţa poartă astăzi numele de Castelul contelui Dracula.

Ca urmare a locaţiei învăluită în mister şi a legăturii sale cu Dracula, castelul este cea mai vizitată destinaţie din România cu peste  jumătate de million de turişti anual.  Încercaţi şi dumneacoastra o vizită la acest binecunoscut castel.

Pe măsură ce vă veţi apropia de castel veţi simţi legenda despre care nu a încetet vreodată să se vorbească. Vizita vă va purta prin uimitoare scene de epocă, întunecate coridoare, mituri şi legende fără număr. Carwiz vă va face plăcută călătoria prin cei 180 de kilometri care despart Bucureştiul de castel. Îndrăzniţi să faceţi parte dintr-o experienţă de neuitat!

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »