Relatii clienti

Inainte de inchirere

In momentul in care faceti o rezervare, datele permisului dumneavoastra de conducere nu sunt necesare. Va rugam sa aveti cu dumneavoastra un permis de conducere valid la momentul preluarii autoturismului.

Varsta minima la care puteti inchiria un vehicul este de 22 de ani. Va rugam sa aveti in vedere ca persoanele sub 25 de ani vor achita o taxa suplimentara de 10 euro pe zi. In momentul preluarii autoturismului va rugam sa prezentati un permis de conducere valid in nume prorpiu. In cazul in care nu sunteti cetatean EU, sau permisul dumneavoastra nu este scris cu litere latine, este necesar sa aveti cu dumneavoastra si un permis de conducere international.

Cardul de credit este necesar in momentul in care ridicati autoturismul. Daca doriti sa folositi un card de debit, va rugam sa va asigurati ca ati ales pachetul de ASIGURARE TOTAL sau asigurarea SCDW.

Puteti face o rezervare folosind un card care nu va apartine. Va rugam sa va asigurati ca in momentul ridicarii autovehiculului aveti cu dumneavoastra un card de credit in nume propriu.

Pentru inchierierea autoturismului este necesa sa fiti posesorul unui card de credit Visa si Mastercard.

  • Info: daca doriti sa folositi un card de debit, va rugam sa contactati unul dintre reprezentii nostri

Va solicitam detaliile cardului doar pentru a putea verifica autenticitatea acestuia.

Tinem cont de preferintele dumneavoastra in masura disponibilitatii, dar nu putem sa va garantam o marca anume al autoturismului. Prin confirmarea rezervarii dumneavoastra, va asiguram doar clasa  autovehicului.

Va rugam verificati informatia in sectiunea “Autovehicule”

Livrarea la o alta locatie din interiorul interiorul orasului pentru care ati solicitat rezervarea este posibila. Serviciul trebuie solicitat cu 48 de ore inaintea preluarii si este taxabil conform listei de preturi din sectiunea servicii aditionale.

rugam contactati serviciul clienti la telefon sau pe email, sau veniti direct la cel mai apropiat birou CARWIZ. Gasiti informatiile necesare in Sectiunea Contacte.

Fransiza este suma maxima pe care o achitati in caz de avariere a autoturismului. Valorea acesteia depinde de categoria autovehicului selectat.

Fransiza este suma maxima pe care o achitati in caz de avariere a autoturismului. Valorea acesteia depinde de categoria autovehicului selectat.

SCDW este o asigurare aditionala care va reduce total fransiza in caz de avariere caroseriei autoturismului.

CDW+ (Collision Damage Waiver Plus) este o asigurare aditionala care va reduce semnificativ fransiza existenta in caz de avariere a caroseriei autoturismului.

WUG (Roti, Dedesubt si Elemente vitrate) este o asigurare aditionala care va reduce la 0 raspunderea in caz de daune produse rotilor, dedesubtului autoturismuluisi elementelor vitrate ale acestuia.

Puteti reduce sau inlatura total fransiza alegand unul dintre pachetele noastre de asigurari aditionale.

Puteti alege asigurarea potrivita nevoilor dumneavoastra atunci cand faceti rezervarea sau in momentul in care ridicati autoturismul.

Pentru a va asigura ca veti primi echipamentul solictitat la momentul preluarii autoturismului, va recomandam sa selectatati prodsul dorit in momentul in care faceti rezervarea. Solicitarile la momentul preluarii autovehiculului sunt onorate in functie de disponibilitate.

Va oferim scaune de copil potrivite varstei celor mici, dispozitive WIFI, GPS, etc.

Va oferim libertate totala de miscare. In cazul in care doriti sa calatoriti in afara granitelor Romaniei va trebui sa achitati o taxa suplimentara.

Oferta noastra include kilometri nelimitati; in cazul unor oferte speciale cu limitare de kilometri, aceasta restrictie va este mentionata.

Perioada maxima de inchieriere a autoturismului este de 30 de zile. Daca doriti sa inchiriati pentru o perioada mai lunga de atat, va rugam sa contactati unul dintre reprezentatii nostri.

Perioada minima de inchirere este in functie de necesitatile dumneavoastra, dar daca doriti sa folositi autoturismul pentru mai putin de 24 de ore, va trebui sa achitati o zi integral. Va rugam sa selectati exact ora de predare si returnare a autovehiculului.

Carwiz va ofera posibilitatea de returnare a autvehicului la o alta locatie fata de cea de la care l-ati preluat. Puteti verifica lista de birouri disponibile, sau puteti selecta direct locatia de preluare si returnare. In acest caz costul serviciului de dislocare va fi adaugat automat rezervarii dumneavoastre.

In timpul procesului de rezervare, va rugam sa introduceti ora exacta a preluarii autoturismului. Aceasta poate fi modificata cu pana la 48 de ore inainte de preluare.

  • Important: In cazul in care intarziati mai mult de 2 de ore, ne rezervam dreptul de a va anula rezervarea.

Suntem disponibili non stop pentru dumneavoastra. Va informam totusi ca pentru serviciile de preluare/predare in afara orelor de program mentionate la sectiunea Contacte se va percepe o taxa aditionala.

Contactati-ne

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »