Istorie, cultura si natura, coordonatele pentru vacanta ta!

Istorie, cultura si natura, coordonatele pentru vacanta ta!

Creaza o rezervare

Locatie de returnare diferita
Verificati sau modificati rezervarea

CARWIZ rent a car Targu-Mures

Bine ati venit in Targu-Mures!

Targu Mures este un orasel cochet din mijlocul Transilvaniei, un loc unde arhitectura medievala este inca vizibila, unde cultura si istoria te cuprind fara sa iti dai seama.

O destinatie fara regrete: puteti petrece o zi intreaga vizitand Palatul Culturii, Cetatea Medievala din Targu Mures si Sinagoga Status Quo Ante. Desi poate atipic pentru un astfel de loc, aici se ascunde si o atractie iubita de cei mici: Gradina Zoologica din Targu-Mures, un loc departe de a fi grandios dar a carui asezare forestiera cucereste inimile celor dornici sa invete mai multe despre animale si despre cum le putem proteja.

Targu Mures este un loc potrivit pentru a va stabili „tabara de baza“ in Transilvania. Si aici intervine si Carwiz, care prin serviciile sale va ajuta sa planificati cele mai interesante interesante excursii in aceasta frumoasa regiune istorica. 

La doar o ora de Targu Mures veti descoperi o perla a  arhitecturii medievale – orasul Sighisoara, cu al sau centru istoric inclus in Patrimoniul UNESCO. Nu aveti cum sa va intoarceti acasa fara sa vizitati acest loc. Este ca si cum v-ati plimba pe platourile unui film istoric, unul dedicat culturii sasilor transilvaneni.

La fel de aproape de Targu Mures este si oraselul Turda. Doar o ora de condus va desparte de o experienta subterana inedita: o vizita in Salina Turda, al carei lac se afla la o adancime de 112 m. Plimbati-va cu barca, jucati mini-golf sau doar admirati aceasta capodopera a naturii, respirand in acelasi timp si aerul salin, sanatos. 

La doar 6 km vest de Turda, se afla rezervatia naturala Turda Gorge, unde „veti da nas in nas“ cu natura in toata splendoarea ei. Nu va faceti probleme, nu este un loc doar pentru exploratorii profesionisti, ci si pentru cei echipati doar cu bocanci si curiozitate fata de natura.

 Cu siguranta va veti bucura de aceasta vacanta dominata de istorie si natura!

Contactati-ne

Pentru imbunatatirea experientiei de navigare, pagina web CARWIZ utilizează cookie-uri si tehnologii similare. Daca continuati să vizualizati acest site, vom considera ca sunteti de acord cu utilizarea acestuia. Informatii aditionale »